Back to All Events

Songen til jorda

  • Vereide kyrkje 44 Fv700 Sogn og Fjordane, 6823 Norge (map)

Magnus Staveland - tenor | Ingrid Andsnes - klaver | Bjarne Magnus Jensen - fiolin | Catharina Chen - fiolin | Aine Suzuki - bratsj | Audun Sandvik - cello | Marius Flatby - kontrabass| Peter Fridholm - fløyte | Bjørn Nyman - klarinett | Julius Pranevicius - horn | Alessandro Caprotti - fagott | Simona Sindrestean - obo | Tone S. Holgersson - harmonium | Thomas Aanonlie - slagverk | Per Kristian Skalstad - dirigent


Årets siste festivalkonsert

Vi rundar av ei fabelaktig festivalveke med festivalmusikarane i Vereide kyrkje søndag ettermiddag. Her får du servert Das Lied von der Erde. Verket er komponert av Gustav Mahler for stor symfonisk besetning, men blir her framført av oss i ein kammerversjon som er arrangert av Arnold Schönberg. Vi vonar publikum vil vere med oss på denne avrundinga av Gloppen Musikkfest 2019.

Repertoar:

Gustav Mahler: Das Lied von der Erde


Vaksne: 350,- Born: 50,-*

* Alle konsertane er gratis for born under 10 år

Kjøp billettar her

Earlier Event: September 7
Fest i Valhall